Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Časový harmonogram Veterán poslední
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram Veterán poslední

Sobota
17:00 20:00 administrativní a technické přejímky
Neděle
07:00 09:00 administrativní a technické přejímky
08:00 1. zasedání Jury
Volný trénink
07:45 08:00 Ženy 15min
08:05 08:20 MX1 15min
08:25 08:40 MX2 15min
08:45 09:00 Veterán 15min
09:00 09:30 úprava trati
09:10 Rozprava s jezdci
Kvalifikační trénink
09:30 09:35 zkouška startu Ženy
09:35 09:50 Ženy 15min
09:55 10:00 zkouška startu MX1
10:00 10:25 MX1 25min
10:30 10:35 zkouška startu MX2
10:35 11:00 MX2 25min
11:05 11:10 zkouška startu Veterán
11:10 11:30 Veterán 20min
11:40 zaváděcí kolo
11:45 12:05 1. finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
12:15 2. zasedání Jury
12:05 13:00 úprava trati
12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců
odpolední blok
13:00 zaváděcí kolo
13:05 13:40 MX1 30min + 2 kola
13:45 zaváděcí kolo
13:50 14:20 MX2 25min + 2 kola
14:25 zaváděcí kolo
14:30 14:50 Veterán 15min + 2 kola
14:55 zaváděcí kolo
15:00 15:20 2.finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
15:20 vyhlášení vítězů Ženy
15:20 15:50 úprava trati
15:50 zaváděcí kolo
15:55 16:30 MX1 30min + 2 kola
16:30 vyhlášení vítězů MX1
16:40 zaváděcí kolo
16:45 17:15 MX2 25min + 2 kola
17:15 vyhlášení vítězů MX2
17:25 zaváděcí kolo
17:30 17:50 Veterán 15min + 2 kola
17:50 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+
18:00 3. zasedání Jury
Číst 9642 krát Naposledy změněno úterý, 19 březen 2019 19:29