Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Časový harmonogram MX1 poslední pro Pacov

Časový harmonogram MX1 poslední pro Pacov

Sobota
17:00 20:00 administrativní a technické přejímky
Neděle
07:00 09:00 administrativní a technické přejímky
08:00 1. zasedání Jury
Volný trénink
08:00 08:15 Ženy 15min
08:15 08:30 Veterán 15min
08:30 08:45 MX2 15min
08:45 09:00 MX1 15min
09:00 09:30 úprava trati
09:10 Rozprava s jezdci
Kvalifikační trénink
09:30 09:45 Ženy 15min
09:45 09:50 zkouška startu Ženy
09:55 10:15 Veterán 20min
10:15 10:20 zkouška startu Veterán
10:25 10:50 MX2 25min
10:50 10:55 zkouška startu MX2
11:00 11:25 MX1 25min
11:25 11:30 zkouška startu MX1
11:40 zaváděcí kolo
11:45 12:05 1. finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
12:15 2. zasedání Jury
12:05 13:00 úprava trati
12:10 12:30 Autogramiáda u stupňů vítězů
12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců
odpolední blok
13:00 zaváděcí kolo
13:05 13:25 Veterán 15min + 2 kola
13:30 zaváděcí kolo
13:35 14:05 MX2 25min + 2 kola
14:10 zaváděcí kolo
14:15 14:50 MX1 30min + 2 kola
14:55 zaváděcí kolo
15:00 15:20 2.finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
15:20 vyhlášení vítězů Ženy
15:20 15:50 úprava trati
15:50 zaváděcí kolo
15:55 16:15 Veterán 15min + 2 kola
16:15 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+
16:25 zaváděcí kolo
16:30 17:00 MX2 25min + 2 kola
17:00 vyhlášení vítězů MX2
17:10 zaváděcí kolo
17:15 17:50 MX1 30min + 2 kola
17:50 vyhlášení vítězů MX1
18:00 3. zasedání Jury
Číst 3166 krát Naposledy změněno pátek, 03 květen 2019 10:07