Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Závody odstartovaly

 Ženy: „Steffi létá“

Dopoledne se Loket rozezvučel třídou Žen. Již po kvalifikacích je trať velmi náročná a čeká nás pravé motokrosové odpoledne. V Ženách drží nejrychlejší čas několikanásobná mistryně světa Steffi Laier. Svým sokyním ujela o 7 vteřin. Nic ze svého umění nezapomněla Lucie Simonová, která drží druhé místo. Třetí Jana Antošová. Rychle jedou také čtvrtá Vítková a pátá obhájkyně titulu Laňková.

 

Veterán: „Rivalové“

Michal Kadleček a Martin Žerava. V tomto pořadí skončili kvalifikaci a těsným rozdílem 1.5 vteřiny. Třetí překvapil Daniel Doppler a čtvrtý Michal Buchta.

 

IMG 4192

 

MX1: „Nepochopíš tu rychlost“

V MX1 se jede opravdu rychle a diváci jen žasli nad výkonem Václava Kováře, který si na poslední chvíli zajistil první místo za žebříkem. 3 setiny za ním je Jaromír Romančík následovaný Martinem Michkem a Markem Sukupem. Drápky vystrčil i Tomáš Šimko, který byl dlouho v předu a nakonec skončil pátý.

 

IMG 4260

 

MX2: „Laťka je vysoko“

Sulivan Jaulin nastavil čas na jedno kolo, který by stačil na čtvrté místo v MX1. V MX2 mu to stačilo na vítězství. Hned za ním byl Bence Szvoboda následovaný Martinem Krčem. Čtvrtý je po zranění Richard Šikyňa. Trochu se trápí Milan Špičák na 12. místě.

 

Výsledky zde:

http://www.casomeric.cz/vysl.php?&lang=&view=2295

 

Více na:

https://www.facebook.com/ceskymotokros