Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Dopolední program za námi

Petrovická trať se probudila už v 8 hodin, když na ní vlétla třída Žen. Nyní je v Petrovicích slunečno s mírným větrem a trať rychle vysychá, proto kropení dnes bude víc než potřebné. Jezdci však místní pořadatele pochválili za dobrou přípravu tratě. Kvalifikaci Žen nakonec ovládla Jana Antošová, před Terezou Hromkovou. Hromková se první dostala s časem pod 2 minuty, ale v závěru jí přeskočila právě Antošová. Časy jsou ale dost vyrovnané a odpoledne to vypadá na bitvu čtyř závodnic.

 

IMG 1365

 

Kvalifikace Veteránů byla jednostrannou záležitostí Martina Žeravy, který jede i ve třídě MX1. Konkurenci zaskočil domácí Jindra Hrabica na druhém místě. Naopak nedařilo se Ivanovi Černému na 8. místě.

 

IMG 8010

 

Kvalifikaci MX1 ovládl Martin Michek. Jeho náskok je mizivý před druhým v pořadí Járou Romančíkem, který se v úplně posledním kole vyhoupl na druhé místo. Třetí je Václav Kovář. Odpolední závody budou neuvěřitelně těsné, jelikož 7 riderů je naskládaných v jedné vteřině.

V MX2 dlouho vévodil Martin Krč, ale na poslední chvíli ho překonal lídr šampionátu Sulivan jaulin. Svojí vyježděnost ze světa ukázal Richard Šikyňa na místě třetím.

 

Odpolední závody začínají ve 13:00. Sledujte naše facebbokové stránky, kde vás budeme informovat o průběhu.

facebook.com/ceskymotokros