Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Pacov pro novináře

Pro novináře, kteří si vyřídili celoroční akreditaci na AČR a mají zelenou kartu je vstup bez problémů a pouze si musí oproti vratné záloze 200,- Kč vyzvednout fotovestu v tiskovém středisku v dolní části závodiště, pokud chtějí fotit.

Ti novináři, kteří nás emailem či telefonicky kontaktovali je postup podobný, jen místo kartičky jsou napsáni na press listu a navíc ještě musí dorazit na tiskové aby podepsali či odevzdali ručení odpovědnosti novináře.

A ti kteří přijedou jen tak na blint mám nemilou zprávu, že pravděpodobně budou muset zaplatit vstupné a pak je čeká stejný proces jako skupinu prostřední.

Kdo chce na poslední chvíli být přeřazen ze skupiny 3. do skupiny 2. pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Volání teď už nemá moc cenu, protože Vám stejně řeknu, aby jste poslali email.

 

Attachments:
FileFile size
Download this file (novináři.pdf)Ručení odpovědnosti novináře111 kB