Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Velká soutěž o motorku Suzuki vrcholí !

 

Po napínavé sezoně v mezinárodním mistrovství České republiky Buksa / Ados motokros 2012 spěje do svého cíle i luxusní soutěž o týmovou repliku Rockstar Suzuki MX bike. V neděli 14.10 si jeden vylosovaný štastlivec odveze skvělou mašinu!

 

Šanci zúčastnit se soutěže měl každý, kdo se během celé série MX poháru alespoň jednou zastavil na některém ze závodů a koupil si na místě plechovku Rockstar Energy Drinku.
Za tu pak mohl dostat stírací los a vyhrát přímo na místě ceny Rockstar, a navíc se zařadit do losování o cenu největší – týmovou repliku Rockstar Suzuki MX bike.

 

Šance na hlavní výhru se samozřejmě zvyšují počtem zakoupených drinků a vyplněných kuponů!

Ještě v neděli mají všichni účastníci závodů ve Stříbře možnost naposledy si před vyhlášením zasoutěžit a zlepšit svoje skóre.

Po dokončení závodů pak proběhne i slavnostní losování hlavní ceny soutěže Rockstar energy drinku – motorky Suzuki RMZ-450, na které jezdí i světové špičky v čele s Clementem Desalle.

 

Zajímavé ceny Rockstar energy si odnesou i další vylosovaní na druhém a třetím místě. I když to nebude mašina, určitě to bude stát za to.

 

Takže nezapomeňte všichni přijít a soutěžit!

Všem držíme palce!

rockstar leat

 

 

Rockstar Energy drink tým.