Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Opatov vzhůru nohama

Dnešní den v Opatově u Svitav byl ve znamení velkých překvapení. Trať je ve špičkové kondici a dle názorů jezdců je její příprava jedna z nejlepších. Trať občas zavlažila drobná přeháňka, ale i přes to pořadatelé kropení nepodceňují. Předpověď na zítřejší den má být již bez deště.

Bohužel i přes vyjádření z kraje tohoto týdne, na závody nedorazil Petr Smítka. Nakonec se on i jeho tým rozhodl startovat na německém šampionátu ADAC spolu s dalšími jezdci, jako jsou Kovář, Smola, Finěk, Weschta, Vondrášek, Šikyňa, či Polák. Tímto rozhodnutím budou diváci ochuzeni o senzační souboj o mistrovský titul mezi Michkem a Smítkou.

Naopak musíme vyjádřit obdiv Janě Antošové, která původně neměla v Opatově startovat, ale i přes zlomený malíček jí uvidíme zítra na startu. „Doktor mi ruku zatejpoval a zítra zkusím jet s tlumičem na řidítkách. V ruce už mám i trochu sílu, ale jakmile bych na ni spadla, musím na operaci,“ říká Jana Antošová o svém zranění.

Zítra se tedy opět můžeme těšit na souboje ve třídě Žen a na souboje ve třídě MX2, kde je to letos velmi vyrovnané. Ženy začínají 1. závod v 11:45 a odpolední jízdy jsou ve 13:00.

Harmonogram zde:

http://czechmx.cz/press/2016/harmonogram-2016-Opatov.pdf

 

IMG 2628

 

IMG 2632

IMG 2634