Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Miss motokros 2013
sobota, 18 květen 2013 02:07

Miss motokros 2013

Napsal(a) 
Kluci soutěží při závodech pořád, tak teď něco pro holky...

Protože pořád přemýšlíme co a jak zlepšit či naopak a všimli jsme si asi jako každý chlap na závodech, že je kolem nás spousty krásných žen, rozhodli jsme se pro trochu profláklou akci Miss. A aby to, ale pořád byl motokros tak jsme trochu přivřeli dvířka a dali dohromady pár vět k možnostem nominace. Jen co odjedeme Pacov a trochu se zase zklidníme, tak ještě dopracujeme systém hodnocení a další. Tedy mějte chvilku strpení, nicméně neváhejte odchytit Radka, aby se mohlo začít !!!

 

Podmínky nominace: Nominovány mohou být pouze dívky starší 18-ti let. Nominace je možná pouze na podnicích MMČR Senior během sezóny 2013. Dívky, které budou mít o nominaci zájem, nafotí oficiální fotograf seriálu Radek Lavička přímo na závodech MMČR. Dívka se může na závodech přihlásit sama, případně její přítel, pořadatel, atd. Zásadní podmínkou je, že dotyčná dívka musí patřit k motokrosu! Na závodech by tedy měla být angažována buď jako pořadatelka, hosteska nebo přítelkyně, manželka či přímý doprovod jezdce. Dívky nesmí být angažované v modelingu či ve fotbalovém odvětví Protože se jedná o Miss Motokros 2013, nemělo by se jednat o ženy a dívky z řad diváků.

Nominace začne již na závodě v Pacově dne 19.5.2013. Nejhezčí dívky pak budou mít možnost nafotit exkluzivní kalendář Motokros 2014! Další postup a podmínky hlasování budou včas zveřejněny.

 

Jako vzorový příklad splňující podmínky byla vybrána dcera Míry Ilčíka Jana.

jana ilcikova

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs1/ceskymotokroscz/home/www/templates/rt_fresco_responsive/html/com_k2/default/item.php on line 250
Číst 6875 krát Naposledy změněno sobota, 18 květen 2013 02:09