Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Miss motokros 2013
středa, 26 červen 2013 22:36

Miss motokros 2013

Napsal(a) 
Podrobné informace k soutěži

Podmínky nominace: Nominovány mohou být pouze dívky starší 18-ti let. Nominace je možná pouze na závodech Buksa / Ados motokros 2013. Dívky, které budou mít o nominaci zájem, nafotí oficiální fotograf seriálu MM ČR Radek Lavička. Dívky nesmí být angažované v modelingu. Dívka se může na závodech přihlásit sama, případně její přítel, pořadatel, atd. Zásadní podmínkou je, že dívka musí být spojena s motokrosem ! Na závodech by měla být angažována buď jako pořadatelka, hosteska nebo přítelkyně, manželka či přímý doprovod jezdce. Vzhledem k této podmínce jsou ze soutěže vyloučeny divačky.

Doba nominace: Nominace již začala na závodě MMČR v Pacově, dne 19.5.2013 a ukončena bude na předposledním závodě MMČR v Petrovicích u Karviné dne 18.8.2013.

Další postup a hlasování: Bude sestavena pětičlenná komise ve složení Viktorie Dihlová , Richard Gironi, Evžen Zadražil, Radek Lavička a Miroslav Kučírek. Z celkového počtu nominovaných dívek, vybere porota nejlepších 24 dívek. Jejich fotky pak budou zveřejněny na motokrosovém portálu www.czechmx.cz, kde budou moci čtenáři dávat dívkám hlasy (z každé IP adresy bude možný pouze jeden hlas). Šest dívek, které obdrží nejvíce hlasů bude odměněno jak je uvedeno níže.

Odměna pro vítězky soutěže: Vítězné dívky nafotí Motokrosový kalendář 2014 na posledním závodě MMČR jednotlivců v Kramolíně dne 13.10.2013, který pak bude v příštím roce viset doma u většiny závodníků a fanoušků motokrosu. Každá z šesti dívek bude vyfocena na dvou stránkách kalendáře. Celková vítězka hlasování pak bude mít navíc tu čest být zvěčněna na titulní straně kalendáře. Autorem fotek bude opět Radek Lavička. Všechny fotky budou s motokrosovou tématikou.  


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs1/ceskymotokroscz/home/www/templates/rt_fresco_responsive/html/com_k2/default/item.php on line 250
Číst 4766 krát Naposledy změněno středa, 26 červen 2013 23:19